Meer weten over het onderzoek? Neem contact op met Wilco

Wilco Wigboldus
Research Consultant Branding
Nieuws
10/10/2024

Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers 2024 voor ING

ING heeft de Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers gewonnen. De hypotheekverstrekker liet tijdens deze 27e editie de sterkste ontwikkeling zien. ING heeft een duidelijke visie op de toekomst van de hypotheekmarkt en het vermogen om voortdurend te luisteren naar klanten en intermediairs. Het concept van "financiële veerkracht" en hun focus op zowel functionele als emotionele klantvoorkeuren wordt gezien als vooruitstrevend. ING blijft sterk presteren door hun streven naar uitstekende dienstverlening, scherpe prijzen en duurzaamheid, wat hen heeft doen uitblinken in de markt.

Gouden Spreekbuis 2024 ING

Naast ING waren ook Florius en Munt Hypotheken genomineerd. Deze drie verstrekkers danken de nominatie aan een zeer positieve ontwikkeling in hun resultaten in de Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers. Uiteindelijk bepaalde de vakjury de winnaar. De jury bestond dit jaar uit:

  • Marisa Lodewijks – directeur Ingage franchise 
  • Maria Silveira – directeur Stichting Erkend Hypotheekadviseurs
  • Alex Klein - hoofdredacteur Infinance
  • Roald van der Linde – lid Raad van Bestuur Nationale Hypotheek Garantie
  • Nico Stolwijk – manager externe relaties en positionering Vereniging Eigen Huis 

 De Gouden Spreekbuis wordt uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die zich het afgelopen jaar het beste heeft ontwikkeld op het gebied van communicatie, imago, bekendheid en dienstverlening. Het imago ende performance wordt gemeten onder adviseurs die samenwerken met de verstrekker. 

De uitreiking van de Gouden Spreekbuis Verstrekkers 2024 vond dit jaar plaats op HypoVak. In het juryrapport is meer te lezen over de beoordeling van de winnaar en beide andere genomineerde verstrekkers.

Uitgelichte

expertise(s)

Meer weten over het onderzoek? Neem contact op met Wilco

Wilco Wigboldus
Research Consultant Branding
Wilco Wigboldus