Meer weten over deze whitepaper? Neem contact op met Ed

Ed Borsboom
Marketing & Sales Consultant Branding
Nieuws
5/8/2024

Whitepaper 'Boost jouw merk met impactvolle creatie'

Eind 2023 won opleider de Baak een EFFIE voor het succes van haar campagne, waarbij Blauw Research erkend werd voor haar onderscheidende bijdrage. Dat nieuws leidde vanuit de markt naar de vraag om een praktisch stappenplan, om met inzet van marktonderzoek succesvolle campagnes te kunnen ontwikkelen.

Marketeers die campagnes mogen maken, lopen immers grote risico’s. Er kan verschrikkelijk veel misgaan bij de concepting- en ook in de executiefase. De investeringen zijn enorm en de druk om te presteren hoog. Loopbanen staan op het spel.

In deze whitepaper vind je de stappen om iedere fase in het proces goed af te ronden. Dat heeft waarde, ook omdat een grote groep marketeers misschien maar een enkele keer in hun carrière de kans krijgen om een campagne te ontwikkelen en uit te rollen. Iets meer regie aan die kant is daarmee wenselijk.

Is onderzoek dan leidend? Zeker niet. Creativiteit en goede uitvoering zijn de verklarende factoren voor campagnesucces.  

Echter, zowel in de ideeënfase als bij de productie van je campagne kan marktonderzoek helpen bij optimaal resultaat. Waar je dan vooral aan moet denken? Dat hebben we gebundeld in de whitepaper Boost jouw merk met impactvolle creatie.

In de whitepaper nemen we marketeers mee in de acht stappen voor het ontwikkelen van succesvolle campagnes inclusief een stappenplan en een handige checklist.

Heb je interesse in de whitepaper 'Boost jouw merk met impactvolle creatie'?

Uitgelichte

expertise(s)

Meer weten over deze whitepaper? Neem contact op met Ed

Ed Borsboom
Marketing & Sales Consultant Branding
Ed Borsboom